I Love Cheese NL

Laatste recept

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

  • 15min
  • Economisch
Ontdek
Bezig met laden
2 recepten gevonden

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Croques met pastrami, rode uien en Passendale een picknick Economisch 1. Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

10 minuten

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 200 gram
  • Passendale Classic 4 plakje(s)
  • rode ui 1 stuk(s)
  • bakje tuinkers 1 stuk(s)
  • kwarteleitjes 4 stuk(s)
  • peper en zout
  • ketchup
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

30 minuten