I Love Cheese NL

Laatste recept

Broodbeleg van erwtjes en verse Paturain roomkaas

  • min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
2 recepten gevonden

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Croques met pastrami, rode uien en Passendale een picknick Economisch Ingrediënten
  • boerenbrood 8 sneden
  • pastrami 8 sneden
  • rode uien 2
  • chilipoeder
  • olijfolie 1 eetlepel
  • boter
  • peper en zout
1. Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

10 minuten

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 200 gram
  • Passendale Classic 4 plakje(s)
  • rode ui 1 stuk(s)
  • bakje tuinkers 1 stuk(s)
  • kwarteleitjes 4 stuk(s)
  • peper en zout
  • ketchup
1. Bak de pancetta in een antiaanbakpan of onder de grill op bakpapier. Snijd de rode ui in ringen. Snijd 4 dikke sneden van het toastbrood en laat onder de grill toasten. Kruid met peper en zout.
2. Bak de kwarteleitjes.
3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale Classic.
4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
5. Werk af met een beetje ketchup.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei

30 minuten