Bezig met laden
2 recepten gevonden
Croques met pastrami, rode uien en Passendale
admin een picknick Economisch Ingrediënten- boerenbrood 8 sneden
- pastrami 8 sneden
- rode uien 2
- chilipoeder
- olijfolie 1 eetlepel
- boter
- peper en zout
2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Croques met pastrami, rode uien en Passendale
10 minutenToastbrood met Passendale, pancetta en kwartelei
admin een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten- pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 200 gram
- Passendale Classic 4 plakje(s)
- rode ui 1 stuk(s)
- bakje tuinkers 1 stuk(s)
- kwarteleitjes 4 stuk(s)
- peper en zout
- ketchup
2. Bak de kwarteleitjes.
3. Leg de gebakken pancetta op de toast en leg hierop een plakje Passendale Classic.
4. Plaats even onder de grill tot de kaas lichtjes begint te smelten. Leg het gebakken kwarteleitje erop met enkele ringen rode ui en een beetje tuinkers.
5. Werk af met een beetje ketchup.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)