I Love Cheese NL

Laatste recept

Broodbeleg van erwtjes en verse Paturain roomkaas

  • min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
1 recept gevonden

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Eieren: 6 (300 g)
  • Gebakken tonijn 30 g
  • Mesclun 1 handvol (20 g)
  • Bieslook 4 sprietjes (8 g)
  • Geraspte citroenschil 1 snuifje (5 g)
  • Timutpeper 3 draaien aan de molen (3 g)
1. Hak het bieslook fijn.
2. Kook de eieren 10 minuten in gezouten, kokend water.
3. Giet af en laat afkoelen.
4. Pel ze, snij ze in twee en verwijder het eigeel.
5. Prak het eigeel met een vork onder de tonijn.
6. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden, het eigeel, de tonijn, het bieslook, de timutpeper en de geraspte citroenschil.
7. Schep dit mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
8. Vul de hardgekookte eiwithelften met dit mengsel.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

30 minuten