Bezig met laden
1 recept gevonden
Mimosa-eieren met tartaar en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
admin een aperitief Economisch Ingrediënten- Eieren: 6 (300 g)
- Gebakken tonijn 30 g
- Mesclun 1 handvol (20 g)
- Bieslook 4 sprietjes (8 g)
- Geraspte citroenschil 1 snuifje (5 g)
- Timutpeper 3 draaien aan de molen (3 g)
2. Kook de eieren 10 minuten in gezouten, kokend water.
3. Giet af en laat afkoelen.
4. Pel ze, snij ze in twee en verwijder het eigeel.
5. Prak het eigeel met een vork onder de tonijn.
6. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden, het eigeel, de tonijn, het bieslook, de timutpeper en de geraspte citroenschil.
7. Schep dit mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
8. Vul de hardgekookte eiwithelften met dit mengsel.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)