I Love Cheese NL

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes een picknick Economisch Ingrediënten
  • kleine aubergines 4
  • knoflook (fijngehakt) 1 teentje
  • biologische limoen 1
  • sesamolie 5 cl
  • sojasaus 1 eetlepel
  • geroosterde sesamzaadjes 60 g
  • verse koriander 1 bosje
  • heel toastbrood 1
1. Was de aubergines en bak ze in hun geheel 25 minuten op 180 °C.
2. Doe er de rest van de sesamolie (hou 1 eetlepel apart), het sap van een halve limoen, het fijngehakte teentje knoflook, de sojasaus, de Paturain Naturel en de geroosterde sesamzaadjes bij.
3. Schep alles in een kom en voeg verse koriander en een beetje geraspte limoenschil toe.
4. Snij het toastbrood in dikke staafjes en bak die aan de 4 zijden in een koekenpan met sesamolie.
Tip: dit is ook lekker met fijngehakte pindanoten."
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Auberginekaviaar met Paturain Naturel en sesamzaadjes


Deze romige en heerlijke auberginekaviaar is heerlijk bij het aperitief of een brunch. En hij is nog snel klaar ook!

Voorbereiding

  1. Was de aubergines en bak ze in hun geheel 25 minuten op 180 °C.
  2. Doe er de rest van de sesamolie (hou 1 eetlepel apart), het sap van een halve limoen, het fijngehakte teentje knoflook, de sojasaus, de Paturain Naturel en de geroosterde sesamzaadjes bij.
  3. Schep alles in een kom en voeg verse koriander en een beetje geraspte limoenschil toe.
  4. Snij het toastbrood in dikke staafjes en bak die aan de 4 zijden in een koekenpan met sesamolie.
    Tip: dit is ook lekker met fijngehakte pindanoten."

Deze romige en heerlijke auberginekaviaar is heerlijk bij het aperitief of een brunch. En hij is nog snel klaar ook!