I Love Cheese NL

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Room met 40% VG 15 cl
  • Medjoul-dadels 200 g
  • Notenmix naar keuze (amandelen, hazelnoten, pecannoten, cashewnoten enz.) 150 g
  • Gelatine 2 blaadjes
  • Olijfolie 0.5 eetlepel(s)
  • Snufje zout 1
  • Garnituur naar keuze: komkommer, noten, zongedroogde tomaatjes enz.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartig-zoete cheesecake met Paturain Naturel en gedroogd fruit


Tip: soms kun je heel zachte Medjoul-dadels vinden. Het is niet nodig om deze in warm water te weken.