I Love Cheese NL

Laatste recept

Bruinbrood met Paturain Naturel en aardbeien

  • 15min
  • Economisch
Ontdek
Bezig met laden
6 recepten gevonden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Jonge spinazie 600 g
  • Kabeljauwmoten 4 (180 g)
  • Hazelnoten 50 g
  • Melk 50 ml (50 g)
  • Olijfolie 1 flinke scheut (15 g)
  • Knoflook 1 teentje (7 g)
  • Bieslook 1 snuifje (5 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

30 minuten

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Groene asperges 1 bosje (500 g)
  • Bladerdeeg 200 g
  • Olijfolie 1 straaltje (15 g)
  • Citroentijm 1 snuifje (3 g)
  • Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

60 minuten

Paturain wraps met nootjes

Paturain wraps met nootjes een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • zachte boter 50 g
  • hazelnoten 50 g (1 handvol)
  • grote wraps 4
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Paturain wraps met nootjes

30 minuten

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

Zalmtartaar met Paturain en groene appel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Zalmfilet zonder vel en zonder graten 800 g
  • Bieslook 1 bosje
  • Sjalotten 4
  • Limoenen 4
  • Olijfolie 10 cl
  • Groene appel 2
1. Meng het limoensap met zout, peper en de olijfolie.
2. Voeg deze bereiding toe aan de in blokjes gesneden zalm, de fijngehakte bieslook en de versnipperde sjalot.
3. Snij de appel in reepjes.
4. Schik de zalm over de borden, voeg de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden toe in het midden en werk af met de appelreepjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zalmtartaar met Paturain en groene appel

30 minuten

Gerookte Forelrolletjes met Paturain

Gerookte Forelrolletjes met Paturain een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Gerookte forel 4 sneetjes
  • Forel- of zalmeitjes 25 g
1. Leg de sneetjes gerookte forel op huishoudfolie, elkaar lichtjes overlappend.
2. Spreid de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden erover uit, en maak vervolgens met behulp van de folie een stevig aangedrukte rol.
3. Verwijder de huishoudfolie en snij de rol in schijven.
4. Leg een aantal foreleitjes op elk schijfje.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gerookte Forelrolletjes met Paturain

30 minuten

Zalmrolletjes met Paturain

Zalmrolletjes met Paturain een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Fijne gerookte zalm 6 plakje(s)
  • Wortels 450 g
  • Pijnboompitjes 1 eetl.
  • Sinaasappelsap 3 eetl.
  • Balsamico azijn 1 Dessertlepel(s)
  • Olijfolie 2 eetl.
  • Peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zalmrolletjes met Paturain

30 minuten