Bezig met laden
6 recepten gevonden
Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

- Jonge spinazie 600 g
- Kabeljauwmoten 4 (180 g)
- Hazelnoten 50 g
- Melk 50 ml (50 g)
- Olijfolie 1 flinke scheut (15 g)
- Knoflook 1 teentje (7 g)
- Bieslook 1 snuifje (5 g)
- Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Gebakken kabeljauw, spinazie, knoflook en Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
30 minutenRomige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

- Groene asperges 1 bosje (500 g)
- Bladerdeeg 200 g
- Olijfolie 1 straaltje (15 g)
- Citroentijm 1 snuifje (3 g)
- Peper 1 draai aan de molen (3 g)
Romige aspergetaart met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden
60 minutenPaturain wraps met nootjes

- zachte boter 50 g
- hazelnoten 50 g (1 handvol)
- grote wraps 4
Paturain wraps met nootjes
30 minutenZalmtartaar met Paturain en groene appel

- Zalmfilet zonder vel en zonder graten 800 g
- Bieslook 1 bosje
- Sjalotten 4
- Limoenen 4
- Olijfolie 10 cl
- Groene appel 2
2. Voeg deze bereiding toe aan de in blokjes gesneden zalm, de fijngehakte bieslook en de versnipperde sjalot.
3. Snij de appel in reepjes.
4. Schik de zalm over de borden, voeg de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden toe in het midden en werk af met de appelreepjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Zalmtartaar met Paturain en groene appel
30 minutenGerookte Forelrolletjes met Paturain

- Gerookte forel 4 sneetjes
- Forel- of zalmeitjes 25 g
2. Spreid de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden erover uit, en maak vervolgens met behulp van de folie een stevig aangedrukte rol.
3. Verwijder de huishoudfolie en snij de rol in schijven.
4. Leg een aantal foreleitjes op elk schijfje.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gerookte Forelrolletjes met Paturain
30 minutenZalmrolletjes met Paturain

- Fijne gerookte zalm 6 plakje(s)
- Wortels 450 g
- Pijnboompitjes 1 eetl.
- Sinaasappelsap 3 eetl.
- Balsamico azijn 1 Dessertlepel(s)
- Olijfolie 2 eetl.
- Peper