I Love Cheese NL

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • basilicum 4 takjes
  • gepelde amandelen 100 gram
  • olijfolie 2 dl
  • parmezaan 100 gram
  • knoflookteentje 1 stuk(s)
  • Passendale Classic 4 plak(ken)
  • Peper
  • zout
  • Gergrilde groentesoorten
1. Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te krijgen.
2. Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale kaas en de gegrilde groentesoorten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Baguette à l’ancienne met Passendale Classic

Voorbereiding

  1. Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te krijgen.
  2. Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale kaas en de gegrilde groentesoorten.