I Love Cheese NL

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio een picknick Economisch Ingrediënten
  • Carpaccion van rundvlees 4 sneetjes
  • fijngehakte rode ui
  • tuinkers
  • fijne mosterd
  • Brood naar keuze 4 sneejtes
1. Bestrijk een sneetje brood met fijne mosterd
2. Leg daarop een sneetje carpaccio van rundvlees.
3. Werk af met een plakje Père Joseph, fijngehakte rode ui en tuinkers.
4. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met Père Joseph, mosterd en carpaccio

Voorbereiding

  1. Bestrijk een sneetje brood met fijne mosterd
  2. Leg daarop een sneetje carpaccio van rundvlees.
  3. Werk af met een plakje Père Joseph, fijngehakte rode ui en tuinkers.
  4. Smakelijk!