Briochetoastjes met Saint Albray en pistachenoten
Voorbereiding
- Giet de balsamicoazijn in een steelpan en breng op een hoog vuur aan de kook. Laat 4 tot 5 minuten koken: de azijn moet met ongeveer twee derde inkoken.
- Laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
- Hak de pistachenoten grof met een mes. Snij de Saint Albrayin de breedte doormidden en snij dan elke helft in 6 plakjes. Snij cirkels van ongeveer 5 cm diameter uit de brioche en leg op elke cirkel een plakje Saint Albray met de gesneden kant naar beneden. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Overgiet elk toastje met Saint Albraymet een scheutje honing en bestrooi met stukjes pistachenoten. Zet ongeveer 4 minuten in de oven.
- Serveer de toastjes zodra ze uit de oven komen, met een streepje ingekookte balsamicoazijn.