I Love Cheese NL

Citroen-braambessenijs ijslolly

Citroen-braambessenijs ijslolly

Citroen-braambessenijs ijslolly een dessert Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 300g
  • Plattekaas (kwark) 100g
  • Verse braambessen 100g
  • Lemon curd (in het rek bij de jam) 30g
1. Meng de kazen en verdeel het mengsel in twee.
2. Voeg de lemon curd toe aan de ene helft en de in stukjes gesneden bramen aan de andere.
3. Giet de twee mengsels afwisselend in de ijsvormpjes.
4. Zet ze voor 2-3 uur in de diepvries, afhankelijk van de temperatuur.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Citroen-braambessenijs ijslolly


Heerlijke zelfgemaakte citroen- en bramenijslolly’s, klaar in slechts enkele minuten? Dat kan, met PATURAIN NATUREL! Een Nutri-Score C-recept om de hele zomer van te genieten.

Voorbereiding

  1. Meng de kazen en verdeel het mengsel in twee.
  2. Voeg de lemon curd toe aan de ene helft en de in stukjes gesneden bramen aan de andere.
  3. Giet de twee mengsels afwisselend in de ijsvormpjes.
  4. Zet ze voor 2-3 uur in de diepvries, afhankelijk van de temperatuur.