I Love Cheese NL

Cocotte-eieren, butternut en Paturain Naturel

Cocotte-eieren, butternut en Paturain Naturel

Cocotte-eieren, butternut en Paturain Naturel een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Eieren 4 (240 g)
  • Blokjes butternut 100 g
  • Vloeibare room 2 eetlepels (30 g)
  • Peper 30 g
  • Boter 15 g
1. Snijd de butternut in blokjes. Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak de pompoenblokjes gedurende 15 minuten. Breng op smaak met peper.
2. Verwarm de Paturain Naturel met de vloeibare room op een zacht vuurtje.
3. Vet 4 ovenschaaltjes in met boter.
4. Schep er de room met Paturain Naturel in. Breng op smaak met peper.
5. Verdeel de blokjes butternut en breek een ei in elk schaaltje.
6. Verwarm de oven voor op 180°C en bak gedurende 15 minuten.
7. Voeg op het laatste moment wat gehakte peterselie toe. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cocotte-eieren, butternut en Paturain Naturel


Tip van de chef

Met de resterende butternut kun je een veloutésoep met Paturain Naturel maken.

Voorbereiding

  1. Snijd de butternut in blokjes. Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak de pompoenblokjes gedurende 15 minuten. Breng op smaak met peper.
  2. Verwarm de Paturain Naturel met de vloeibare room op een zacht vuurtje.
  3. Vet 4 ovenschaaltjes in met boter.
  4. Schep er de room met Paturain Naturel in. Breng op smaak met peper.
  5. Verdeel de blokjes butternut en breek een ei in elk schaaltje.
  6. Verwarm de oven voor op 180°C en bak gedurende 15 minuten.
  7. Voeg op het laatste moment wat gehakte peterselie toe. Smakelijk!