I Love Cheese NL

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Stokbrood 4 stukjes
  • basilicum 4 takjes
  • volledige en gepelde amandelen 100 gr
  • olijfolie 2 dl
  • parmezaan 100 gr
  • knoflookteentje 1
  • Peper en zout
1. Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te verkrijgen.
2. Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale en de gegrilde groentesoorten.
3. Je kan zelf de aubergines en paprika’s grillen in een grillpan. Je vindt ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken. Soms zelfs in de diepvriesafdeling.
4. Tip: als je dit gerecht warm wil eten, mag je het niet te lang in de oven steken, anders verliezen de groenten hun stevigheid.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gegrilde aubergines en paprika’s, pesto met amandelen en Passendale op een geroosterd stokbrood

Voorbereiding

  1. Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de basilicum. Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te verkrijgen.
  2. Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto, leg hierop de Passendale en de gegrilde groentesoorten.
  3. Je kan zelf de aubergines en paprika’s grillen in een grillpan. Je vindt ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken. Soms zelfs in de diepvriesafdeling.
  4. Tip: als je dit gerecht warm wil eten, mag je het niet te lang in de oven steken, anders verliezen de groenten hun stevigheid.