I Love Cheese NL

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • gekookte rode bieten (vacuüm verpakt)
  • dikke Medjool dadels
  • walnoten 50 g
  • een goed handvol mesclun
  • olijfolie 5 eetlepels
  • ciderazijn eetlepels
  • vloeibare honing 2 eetlepels
  • graanmosterd 1 koffielepel
  • peper en zout
1. Doe de azijn en de honing in een kommetje en klop tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout, voeg dan de olie en de mosterd toe, klop opnieuw.
2. Snij de rode bieten in blokjes. Hak de noten grof. Ontpit de dadels en snij ze in stukken. Snij de camembert in kleine plakjes.
3. Verdeel de mesclun over de borden, voeg de rest van de ingrediënten toe en bedruip met een beetje vinaigrette.
4. Dien meteen op met krokant brood. Serveer de rest van de vinaigrette apart.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade met camembert Le Rustique, rode bieten, dadels en noten

Voorbereiding

  1. Doe de azijn en de honing in een kommetje en klop tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout, voeg dan de olie en de mosterd toe, klop opnieuw.
  2. Snij de rode bieten in blokjes. Hak de noten grof. Ontpit de dadels en snij ze in stukken. Snij de camembert in kleine plakjes.
  3. Verdeel de mesclun over de borden, voeg de rest van de ingrediënten toe en bedruip met een beetje vinaigrette.
  4. Dien meteen op met krokant brood. Serveer de rest van de vinaigrette apart.