I Love Cheese NL

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Kleine sneden notenbrood 6
  • Kleine peren 2
  • klontje boter
  • Takje rozemarijn 1
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Schil en snij de peren in dikke plakken. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de peren goudbruin op middelhoog vuur.
3. Snij intussen de halve camembert in 6. Rooster de sneden notenbrood in de broodrooster en leg ze dan op het met bakpapier beklede ovenrooster.
4. Verdeel de peren over de toasten en leg er een stukje camembert bovenop. Bestrooi met gehakte rozemarijn en laat 5 min in de oven smelten.
5. Serveer warm bij het aperitief of als voorgerecht of tussendoortje met een slaatje.
6. Tip : Je kan alles bestrooien met enkele gehakte (hazel)noten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique en rozemarijn

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Schil en snij de peren in dikke plakken. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de peren goudbruin op middelhoog vuur.
  3. Snij intussen de halve camembert in 6. Rooster de sneden notenbrood in de broodrooster en leg ze dan op het met bakpapier beklede ovenrooster.
  4. Verdeel de peren over de toasten en leg er een stukje camembert bovenop. Bestrooi met gehakte rozemarijn en laat 5 min in de oven smelten.
  5. Serveer warm bij het aperitief of als voorgerecht of tussendoortje met een slaatje.
  6. Tip : Je kan alles bestrooien met enkele gehakte (hazel)noten.