I Love Cheese NL

Tonijnrillettes met Paturain Naturel en limoen

Tonijnrillettes met Paturain Naturel en limoen

Tonijnrillettes met Paturain Naturel en limoen een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Tonijn 100 g
  • Sjalot 1
  • Limoen 0.5
  • Gehakte bieslook 1 eetlepel
  • Piment d’Espelette 1 snufje
  • Gedroogde vruchten (amandelen, pijnboompitten...) 50 g
1. Meng de Paturain Naturel met de uitgelekte en verkruimelde tonijn.
2. Voeg de fijngehakte sjalot, 1 eetlepel gehakte bieslook en het citroensap toe.
3. Vermeng alles tot een homogene massa.
4. Voeg gedroogde vruchten (amandelen, pijnboompitten…) en piment d’Espelette toe.
5. Serveer met toast, soepstengels, groentestaafjes…
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tonijnrillettes met Paturain Naturel en limoen

Voorbereiding

  1. Meng de Paturain Naturel met de uitgelekte en verkruimelde tonijn.
  2. Voeg de fijngehakte sjalot, 1 eetlepel gehakte bieslook en het citroensap toe.
  3. Vermeng alles tot een homogene massa.
  4. Voeg gedroogde vruchten (amandelen, pijnboompitten…) en piment d’Espelette toe.
  5. Serveer met toast, soepstengels, groentestaafjes…