I Love Cheese NL

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel een picknick Economisch Ingrediënten
  • rond brood 1 (400g)
  • kersen 100 g
  • rode ui 1 (100g)
  • verbrijzelde pistachenoten 2 eetlepels (40g)
  • balsamicoazijn 1 theelepel (10g)
  • honing 1 theelepel
  • tomaat 1 (130g)
  • aardbeien 6 (60g)
  • olijfolie 2 eetlepels (30g)
  • basilicum 4 blaadjes (20g)
  • peper 20 g
  • abrikozen 4 (200g)
  • pesto 4 eetlepels (50g)
  • pijnboompitten 2 theelepels (15g)
1. Snij het brood in 12 sneetjes. Besmeer 8 sneetjes met Paturain Naturel en 4 sneetjes met pesto.
2. Kook de kersen 10 minuten in een koekenpan met de honing en de balsamicoazijn. Verdeel ze over vier sneetjes brood met Paturain Naturel, gevolgd door de fijngehakte ui en de pistachenoten.
3. Vermeng de in blokjes gesneden aardbeien en tomaat. Voeg het fijngehakte basilicum en een straaltje olijfolie toe. Verdeel deze bereiding over de 4 laatste sneetjes met St Môret.
4. Snij de abrikozen in plakjes en verdeel die over de boterhammen met pesto. Voeg de pijnboompitten en de rest van de in blokjes gesneden Paturain Naturel toe. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van zoet hartige boterhammen met Paturain Naturel


Zomerse, zoet-hartige boterhammen met Paturain Naturel, om van te genieten onder een stralende zon!

Voorbereiding

  1. Snij het brood in 12 sneetjes. Besmeer 8 sneetjes met Paturain Naturel en 4 sneetjes met pesto.
  2. Kook de kersen 10 minuten in een koekenpan met de honing en de balsamicoazijn. Verdeel ze over vier sneetjes brood met Paturain Naturel, gevolgd door de fijngehakte ui en de pistachenoten.
  3. Vermeng de in blokjes gesneden aardbeien en tomaat. Voeg het fijngehakte basilicum en een straaltje olijfolie toe. Verdeel deze bereiding over de 4 laatste sneetjes met St Môret.
  4. Snij de abrikozen in plakjes en verdeel die over de boterhammen met pesto. Voeg de pijnboompitten en de rest van de in blokjes gesneden Paturain Naturel toe. Smakelijk!