I Love Cheese NL

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Eieren 8
  • Bosje radijzen 1
  • Verse kruiden 1 boeketje
  • Boter 15 g
  • Room 1 eetlepel
  • Peper 1 draai aan de molen
  • Scheuten en eetbare bloemen (madeliefjes, komkommerbloem, ...) 1 handvol
1. Maak de radijzen schoon en snij ze in dunne plakjes.
2. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden in een kommetje met de room. Voeg dan de fijngehakte kruiden, de radijzen en wat loof toe. Roer goed om en zet opzij.
3. Klop de eieren los met wat peper. Laat de boter smelten in een koekenpan, giet er de eieren in en bak 4 minuten op matig vuur.
4. Schep de omelet op een bord en laat afkoelen. Strijk het roommengsel uit over de helft van de omelet en sluit met de andere kant.
5. Dien op met een salade van scheuten en bloemen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Voorjaarsomelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden


Makkelijk, leuk en zonder afval! Hou het loof van de radijzen bij en gebruik eetbare bloemen. Een omelet met Paturain Knoflook & Fijne Kruiden om vrolijk van te worden!

Voorbereiding

  1. Maak de radijzen schoon en snij ze in dunne plakjes.
  2. Vermeng de Paturain Knoflook & Fijne Kruiden in een kommetje met de room. Voeg dan de fijngehakte kruiden, de radijzen en wat loof toe. Roer goed om en zet opzij.
  3. Klop de eieren los met wat peper. Laat de boter smelten in een koekenpan, giet er de eieren in en bak 4 minuten op matig vuur.
  4. Schep de omelet op een bord en laat afkoelen. Strijk het roommengsel uit over de helft van de omelet en sluit met de andere kant.
  5. Dien op met een salade van scheuten en bloemen.