Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas
Zacht en zoet – bereid je smaakpapillen voor op een heerlijke smaakreis met dit fluwelige recept op basis van PATURAIN NATUREL… Veel zachter wordt het niet, met een Nutri-Score A bovendien.
Voorbereiding
- Pel en snipper de ui.
- Schil de wortelen en snijd ze in plakjes.
- Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui 5 minuten.
- Voeg de wortelen en koraallinzen toe.
- Voeg water toe tot de ingrediënten ondergedompeld zijn.
- Breng zachtjes aan de kook en laat dan nog 20 minuten, afgedekt, koken.
- Voeg aan het einde van de kooktijd 80 g PATURAIN NATUREL® toe en mix.
- Verdeel de soep over de kommen.
- Meng 40 g PATURAIN NATUREL® met een beetje water tot een gladde crème.
- Vul een spuitzak met dit mengsel en teken een spiraal. Trek met een mes lijnen vanuit het midden naar buiten toe om een spinnenweb te vormen.
- Versier met de pompoenpitten.