I Love Cheese NL

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas een voorgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • 120g
  • Koraallinzen 200g
  • Middelgrote wortelen 4 (520g)
  • Ui 1 (80g)
  • Pompoenpitten enkele
  • Olijfolie 1 koffielepel
1. Pel en snipper de ui.
2. Schil de wortelen en snijd ze in plakjes.
3. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui 5 minuten.
4. Voeg de wortelen en koraallinzen toe.
5. Voeg water toe tot de ingrediënten ondergedompeld zijn.
6. Breng zachtjes aan de kook en laat dan nog 20 minuten, afgedekt, koken.
7. Voeg aan het einde van de kooktijd 80 g PATURAIN NATUREL® toe en mix.
8. Verdeel de soep over de kommen.
9. Meng 40 g PATURAIN NATUREL® met een beetje water tot een gladde crème.
10. Vul een spuitzak met dit mengsel en teken een spiraal. Trek met een mes lijnen vanuit het midden naar buiten toe om een spinnenweb te vormen.
11. Versier met de pompoenpitten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wortel- en koraallinzensoep met verse Paturain Naturel roomkaas


Zacht en zoet – bereid je smaakpapillen voor op een heerlijke smaakreis met dit fluwelige recept op basis van PATURAIN NATUREL… Veel zachter wordt het niet, met een Nutri-Score A bovendien.

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Schil de wortelen en snijd ze in plakjes.
  3. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui 5 minuten.
  4. Voeg de wortelen en koraallinzen toe.
  5. Voeg water toe tot de ingrediënten ondergedompeld zijn.
  6. Breng zachtjes aan de kook en laat dan nog 20 minuten, afgedekt, koken.
  7. Voeg aan het einde van de kooktijd 80 g PATURAIN NATUREL® toe en mix.
  8. Verdeel de soep over de kommen.
  9. Meng 40 g PATURAIN NATUREL® met een beetje water tot een gladde crème.
  10. Vul een spuitzak met dit mengsel en teken een spiraal. Trek met een mes lijnen vanuit het midden naar buiten toe om een spinnenweb te vormen.
  11. Versier met de pompoenpitten.