I Love Cheese NL

Zoete aardappelen gevuld met Paturain Naturel

Zoete aardappelen gevuld met Paturain Naturel

Zoete aardappelen gevuld met Paturain Naturel een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Paturain Naturel 1 vlootje van 150g
  • Rijpe avocado 1 grote
  • Boekweit-, zonnebloem-, chia- en lijnzaad 1 eetlepel van elk
  • Granaatappel 0.5
1. Was de zoete aardappelen en droog ze goed af. Wikkel ze in vierkantjes uit bakpapier en leg ze 45 minuten tot 1 uur in de oven op 170°C. Je moet er gemakkelijk met een mes in kunnen snijden.
2. Meng de zaden en rooster ze in een braadpan, zonder vetstof.
3. Snijd de lauwe zoete aardappelen in de lengte door, haal het vruchtvlees er voorzichtig uit en meng het met de Paturain Naturel en de avocado.
4. Verdeel de vulling over de uitgeholde zoete aardappelen, bestrooi met de geroosterde zaden en granaatappelpitten. Smakelijk!
5. Tip: Vervang de zoete aardappel in de zomer door een aubergine of courgette!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zoete aardappelen gevuld met Paturain Naturel


Een recept met zoete aardappelen en Paturain Naturel om gezellig te delen en samen van te smullen.

Voorbereiding

  1. Was de zoete aardappelen en droog ze goed af. Wikkel ze in vierkantjes uit bakpapier en leg ze 45 minuten tot 1 uur in de oven op 170°C. Je moet er gemakkelijk met een mes in kunnen snijden.
  2. Meng de zaden en rooster ze in een braadpan, zonder vetstof.
  3. Snijd de lauwe zoete aardappelen in de lengte door, haal het vruchtvlees er voorzichtig uit en meng het met de Paturain Naturel en de avocado.
  4. Verdeel de vulling over de uitgeholde zoete aardappelen, bestrooi met de geroosterde zaden en granaatappelpitten. Smakelijk!
  5. Tip: Vervang de zoete aardappel in de zomer door een aubergine of courgette!