I Love Cheese NL

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie een aperitief Economisch Ingrediënten
  • lardons fumés 200 gramme(s)
  • farine 200 gramme(s)
  • Le Rustique Brie 100 gramme(s)
  • beurre 75 gramme(s)
  • oeuf(s) 4 stuk(s)
  • lait 8 cuillère(s) à soupe
  • levure chimique 12 gramme(s)
  • sel
  • poivre
1. Verwarm de oven voor op 210°C.
2. Doe de bloem en het bakpoeder in een kom en maak er een kuiltje in. Voeg de eieren (een voor een), de gesmolten boter, de melk, de in blokjes gesneden Le Rustique Brie toe en meng met een pannenlikker. Kruid en voeg de spekblokjes en de olijven toe.
3. Vet een cakevorm in met boter en vul die met het deeg. Bak 40 minuten op 180°C.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met spekblokjes en olijven met Le Rustique Brie

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Doe de bloem en het bakpoeder in een kom en maak er een kuiltje in. Voeg de eieren (een voor een), de gesmolten boter, de melk, de in blokjes gesneden Le Rustique Brie toe en meng met een pannenlikker. Kruid en voeg de spekblokjes en de olijven toe.
  3. Vet een cakevorm in met boter en vul die met het deeg. Bak 40 minuten op 180°C.