I Love Cheese NL

Croquespiraaltjes met Passendale

Croquespiraaltjes met Passendale

Croquespiraaltjes met Passendale een snack Economisch Ingrediënten
  • 3 sneden ham
  • 6 sneden volkoren toastbrood, zonder korst
  • 12 kerstomaten
  • 25g boter
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Rooster de boterhammen in de broodrooster en rol ze achtereenvolgens plat met een deegrol.
3. Bedek elke boterham met een ½ plak Passendale en ½ snede ham, maar verschuif ze aan één zijde 1 cm naar buiten toe. Plooi dit stukje overhangend beleg naar binnen toe en rol alles stevig op. Steek de rolletjes vast met 2 tandenstokers.
4. Bestrijk ze met gesmolten boter en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 8 min goudbruin bakken in de oven.
5. Verwijder de tandenstokers en snij elk rolletje in 4 dikke schijven. Leg op elke schijf een ½ kerstomaat en steek vast met een houten prikker.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croquespiraaltjes met Passendale

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Rooster de boterhammen in de broodrooster en rol ze achtereenvolgens plat met een deegrol.
  3. Bedek elke boterham met een ½ plak Passendale en ½ snede ham, maar verschuif ze aan één zijde 1 cm naar buiten toe. Plooi dit stukje overhangend beleg naar binnen toe en rol alles stevig op. Steek de rolletjes vast met 2 tandenstokers.
  4. Bestrijk ze met gesmolten boter en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 8 min goudbruin bakken in de oven.
  5. Verwijder de tandenstokers en snij elk rolletje in 4 dikke schijven. Leg op elke schijf een ½ kerstomaat en steek vast met een houten prikker.