I Love Cheese NL

Père Joseph

Père Joseph Bol

: Zie de recepten
Père Joseph Bol Harde en halfharde kaas Pére Joseph is een halfharde abdijkaas met een typische donkerbruine korst en bereid volgens een traditioneel abdijrecept. De natuurlijke rijping zorgt voor een aparte, volle smaak en een pittig aroma. Deze kaas is heerlijk voor op een kaasplateau en de Père Joseph plakjes zijn zeer geschikt als heerlijk broodbeleg. Lactosevrij
Vegetarisch
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
[]Energie (kj) 1373 []Energie (kcal) 331 []Vetten (g) 27 []Waarvan verzadigde vetzuren (g) 19 []Koolhydraten (g) 0 []waarvan suiker (g) 0 []Eiwitten (g) 22 []Zout (g) 2

Père Joseph Bol

Pére Joseph is een halfharde abdijkaas met een typische donkerbruine korst en bereid volgens een traditioneel abdijrecept. De natuurlijke rijping zorgt voor een aparte, volle smaak en een pittig aroma. Deze kaas is heerlijk voor op een kaasplateau en de Père Joseph plakjes zijn zeer geschikt als heerlijk broodbeleg.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • melkzuurfermenten
  • stremsel
  • conserveermiddel: natamycine in de korst
  • natuurlijke kleurstof: annatto
  • Nieteetbarekorst

Geproduceerd in een bedrijf waar zowel geiten als koemelk wordtverwerkt.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1373 kj
Energie 331 kcal
Vetten 27 g
Waarvan verzadigde vetzuren 19 g
Koolhydraten 0 g
Waarvan suiker 0 g
Eiwitten 22 g
Zout 2 g