Père Joseph Bol
Pére Joseph is een halfharde abdijkaas met een typische donkerbruine korst en bereid volgens een traditioneel abdijrecept. De natuurlijke rijping zorgt voor een aparte, volle smaak en een pittig aroma. Deze kaas is heerlijk voor op een kaasplateau en de Père Joseph plakjes zijn zeer geschikt als heerlijk broodbeleg.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde koemelk
- zout
- melkzuurfermenten
- stremsel
- conserveermiddel: natamycine in de korst
- natuurlijke kleurstof: annatto
- Nieteetbarekorst
Geproduceerd in een bedrijf waar zowel geiten als koemelk wordtverwerkt.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1373 kj |
Energie | 331 kcal |
Vetten | 27 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 19 g |
Koolhydraten | 0 g |
Waarvan suiker | 0 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 2 g |