Rubens snijkaas
Deze kaas, genoemd naar de grootmeester Rubens heeft een rijke en uitgesproken smaak dankzij de natuurlijke rijping en de gewassen korst. Het zachte en smeuïge zuivel is lichtgeel met enkele gaten. Rubens zal niet misstaan op een kaasplank met een fris bruin biertje.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde koemelk
- zout
- melkzuurfermenten
- stremsel
- conserveermiddelen: lysozyme (EI)
- natamycine in de korst
- natuurlijkekleurstof: annatto. Niet eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar zowelgeiten als koemelk wordt verwerkt.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1319 kj |
Energie | 318 kcal |
Vetten | 26 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 18 g |
Eiwitten | 21 g |
Glucide | 0 g |
Dont sucre | 0 g |
Zout | 1,7 g |