Chavroux Pyramide natuur en damastpruim: verrukkelijk!
Door zijn zachte en romige aard leent Chavroux Pyramide natuur zich uitstekend voor tal van heerlijke combinaties. Het is dan ook een leuk idee om eens af te wijken van de platgetreden culinaire paden en op het einde van de rit aangenaam verrast te worden! Een absolute aanrader als afsluiter van de maaltijd is bijvoorbeeld
Kaas van de maand : Rambol
Ken jij de Rambol? De beroemde Rambol ontleende in 1970 zijn naam aan de inwoners van Rambouillet (de Rambolitains), waar de kaas in de jaren ’60 voor het eerst werd gemaakt. Een plezier voor het oog en de tong De Rambol met Noten is een smaakvolle mix van romige smeltkaas en knapperige stukjes noot, bekroond
Kaas van de maand : Pié d’Angloys
Le Pié d’Angloys Laat je verrassen door Le Pié d’Angloys, het zachte roomkaasje dat zelfs de grootste fijnproevers weet te verleiden! Een karaktervolle roomkaas Le Pié d’Angloys is een zachte kaas vol karakter met gewassen korst, afkomstig uit de Loirestreek. Een volmaakt evenwicht Onder de dunne, oranjegele korst van Le Pié d’Angloys gaan een verrassende
Kaas van de maand : St Agur
Saint Agur: sterk en zacht tegelijk Saint Agur is een blauwe kaas die een typerende smaak combineert met een zeer zachte textuur. Puur genieten! Een blauwe kaas voor elk moment Saint Agur zag in 1988 het levenslicht in de Velay (Auvergne). Met zijn unieke karakter is dit de schimmelkaas bij uitstek voor liefhebbers van kaas
Kaas van de maand : Passendale Lightesse
Passendale Lightesse Een stukje van Lombardije op uw tafel! Heerlijk licht genieten Een goudgele, smeuige kaas met kleine, onregelmatige gaatjes, een intense en licht fruitige smaak en net zo veel karakter als subtiliteit… Geen twijfel mogelijk: dit is een Passendale ! Maar wat is er nu zo anders dat deze kaas ‘Lightesse’ wordt genoemd? Heel