I Love Cheese NL

Laatste recept

Broodbeleg van erwtjes en verse Paturain roomkaas

  • min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
2 recepten gevonden

Boterham van Chaumes

Boterham van Chaumes een picknick Economisch Ingrediënten
  • sneetjes stokbrood 8
  • plakje Coppa 8
1. Beleg fijne, vooraf geroosterde sneetjes stokbrood met een plakje Coppa, leg er dan een dikke plak Chaumesop.
2. Laat ze onder de ovengrill goudbruin kleuren.
3. Tip : Hou de sneetjes brood onder de ovengrill in de gaten, want het kleuren kan snel gaan.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham van Chaumes

10 minuten

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • varkensmignonnettes 700 g
  • halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt gewicht) 50 g
  • verse rozemarijn 2 takjes
  • teen knoflook 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • klontje boter 1
  • peper en zout
1. Verwarm de ovengrill.
2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonnettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
3. Snij de Chaumes in plakken en leg ze op het vlees.
4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonnettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Varkensmignonnettes gegratineerd met Chaumes

30 minuten