I Love Cheese NL

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Passendale Classic 1 pak plakje(s)
  • ijsbergsla 1 krop(pen)
  • pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 12 plakje(s)
  • kappertjes 1 eetlepel(s)
  • kleine augurkjes 4 stuk(s)
  • tomaat(en) 1 stuk(s)
  • zwarte olijven 12 stuk(s)
  • bieslook
  • verse basilicum
  • enkele blaadjes spinazie
  • olijfolie
  • peper
  • zout
1. Mix de verse basilicum met de blaadjes spinazie en de olijfolie tot een smeuïg geheel.
2. Breng op smaak met peper en zout.
3. Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurken in plakjes en hak de tomaat in blokjes. Snijd vervolgens de baguette in stukken, van ongeveer 5 cm, en beleg met Passendale kaas. Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta.
4. Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.
5. Werk af met basilicumolie en een beetje bieslook. Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Baguette met Passendale Classic en basilicumolie

Voorbereiding

  1. Mix de verse basilicum met de blaadjes spinazie en de olijfolie tot een smeuïg geheel.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurken in plakjes en hak de tomaat in blokjes. Snijd vervolgens de baguette in stukken, van ongeveer 5 cm, en beleg met Passendale kaas. Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta.
  4. Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf.
  5. Werk af met basilicumolie en een beetje bieslook. Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.