I Love Cheese NL

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread een aperitief Economisch Ingrediënten
  • 100 % plantaardige Paturain 50 g
  • Blini’s 10
  • Wortel 0,33
  • Rode ui 0,33
  • Verse citroentijm 1 sneetjes
  • Wijnazijn 5 eetlepels
1. Schil de wortel en pel de ui.
2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
5. Giet de groenten af.
6. Verwarm de blini's in een pan met antiaanbaklaag.
7. Smeer Paturain op de blini's.
8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Blini’s met groentepickles en plantaardige spread

Voorbereiding

  1. Schil de wortel en pel de ui.
  2. Snijd de wortel in juliennereepjes en de ui in dunne plakjes.
  3. Doe de wortel, ui, azijn en 2 el water in een steelpan.
  4. Laat opwarmen. Zet het vuur uit zodra het water begint te koken en laat 20 minuten marineren in de hete azijn.
  5. Giet de groenten af.
  6. Verwarm de blini's in een pan met antiaanbaklaag.
  7. Smeer Paturain op de blini's.
  8. Verdeel de pickles over de Paturain. Werk af met tijm.

Deze blini’s met groentepickles en 100% plantaardige Paturain zijn heerlijk bij het aperitief. Een origineel recept met veel smaak… Om mateloos van te genieten!