I Love Cheese NL

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert een aperitief Economisch Ingrediënten
  • poivre
  • moutarde 2 cuillère(s) à soupe
  • sel
  • lait 15 centilitre(s)
  • olijfolie 5 centiliter
  • levure chimique 8 gramme(s)
  • oeuf(s) 5 stuk(s)
  • farine 200 gramme(s)
  • zwarte olijf (zonder pit) 75 gramme(s)
  • jambon blanc 160 gramme(s)
  • Le Rustique camembert 100 gramme(s)
1. Meng de eieren met de melk tot een omelet. Voeg beetje bij beetje de olie en de mosterd toe.
2. Meng de bloem en het bakpoeder erdoorheen. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
3. Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met ham, olijven en Le Rustique camembert

Voorbereiding

  1. Meng de eieren met de melk tot een omelet. Voeg beetje bij beetje de olie en de mosterd toe.
  2. Meng de bloem en het bakpoeder erdoorheen. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
  3. Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.