I Love Cheese NL

Camembert Le Rustique Light met basilicum, knoflook en tomaat

Camembert Le Rustique Light met basilicum, knoflook en tomaat

Camembert Le Rustique Light met basilicum, knoflook en tomaat Einde van de maaltijd Economisch Ingrediënten
  • knoflook 2
  • gehakte basilicum 2 eetlepels
  • tomaat 1
1. Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.
2. Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
3. Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
4. Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
5. Tip : Je kunt de camembert ook bakken in de op 180°C voorverwarmde oven (th. 6).
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Le Rustique Light met basilicum, knoflook en tomaat

Voorbereiding

  1. Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de geperste knoflook en het basilicum toe, meng goed.
  2. Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Vul het kuiltje op met de bereiding en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.
  3. Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.
  4. Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.
  5. Tip : Je kunt de camembert ook bakken in de op 180°C voorverwarmde oven (th. 6).