I Love Cheese NL

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel een begeleiding Economisch Ingrediënten
  • verse spinazie 400 g
  • butternut of gewone pompoen 250 g
  • conchiglioni 200 g
  • champignons 200 g
  • sjalot 1 (25g)
  • straaltje olie 1 (5g)
1. Schil de pompoen en snij in blokjes.
2. Pel de sjalot en hak fijn.
3. Verhit wat olie in een pan en fruit de pompoenblokjes en de sjalot.
4. Zet de pompoenblokjes onder water en laat 15-20 minuten koken.
5. Giet af en mix tot een dikke saus. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.
6. Kook de deegwaren in ruim water.
7. Was de spinazieblaadjes en hak de champignons fijn.
8. Verhit wat olie in een pan en bak de spinazie en de champignons 10 minuten.
9. Doe er de Paturain Naturel bij en vermeng goed.
10. Schep de pompoensaus op de bodem van een ovenschotel.
11. Verdeel de bereiding van spinazie en champignons over de deegwaren en schik ze in de ovenschotel.
12. Schuif voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel


Eén butternut, een mix van champignons en spinazie en conchiglioni: de perfecte ingrediënten voor een heerlijk gerecht ! Veel plezier!

Voorbereiding

  1. Schil de pompoen en snij in blokjes.
  2. Pel de sjalot en hak fijn.
  3. Verhit wat olie in een pan en fruit de pompoenblokjes en de sjalot.
  4. Zet de pompoenblokjes onder water en laat 15-20 minuten koken.
  5. Giet af en mix tot een dikke saus. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.
  6. Kook de deegwaren in ruim water.
  7. Was de spinazieblaadjes en hak de champignons fijn.
  8. Verhit wat olie in een pan en bak de spinazie en de champignons 10 minuten.
  9. Doe er de Paturain Naturel bij en vermeng goed.
  10. Schep de pompoensaus op de bodem van een ovenschotel.
  11. Verdeel de bereiding van spinazie en champignons over de deegwaren en schik ze in de ovenschotel.
  12. Schuif voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Eén butternut, een mix van champignons en spinazie en conchiglioni: de perfecte ingrediënten voor een heerlijk gerecht ! Veel plezier!