Conchiglioni gevuld met spinazie, champignons en Paturain Naturel
Eén butternut, een mix van champignons en spinazie en conchiglioni: de perfecte ingrediënten voor een heerlijk gerecht ! Veel plezier!
Voorbereiding
- Schil de pompoen en snij in blokjes.
- Pel de sjalot en hak fijn.
- Verhit wat olie in een pan en fruit de pompoenblokjes en de sjalot.
- Zet de pompoenblokjes onder water en laat 15-20 minuten koken.
- Giet af en mix tot een dikke saus. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.
- Kook de deegwaren in ruim water.
- Was de spinazieblaadjes en hak de champignons fijn.
- Verhit wat olie in een pan en bak de spinazie en de champignons 10 minuten.
- Doe er de Paturain Naturel bij en vermeng goed.
- Schep de pompoensaus op de bodem van een ovenschotel.
- Verdeel de bereiding van spinazie en champignons over de deegwaren en schik ze in de ovenschotel.
- Schuif voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Eén butternut, een mix van champignons en spinazie en conchiglioni: de perfecte ingrediënten voor een heerlijk gerecht ! Veel plezier!