Gegrild naanbrood met Paturain Naturel en geroosterde pompoen
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180C. Halveer de pompoenen verwijder de zaadlijsten en snijd in halveringen van 2 cm dik.
- Verdeel de pompoen over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Plaats de pompoen 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verwarm een grillpan met 2 el olijfolie en grill het naanbrood.
- Mix de rest van de olijfolie, Parmezaanse kaas, 8 takjes basilicum en pijnboompitjes met de staafmixer tot een gladde pesto. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de Paturain Naturel over het naanbrood en beleg met de geroosterde pompoen en pesto. Garneer het naanbrood met de rest van de basilicum.
- Tip. Verdeel als extra crunch nog wat gehakte walnoten over het naanbrood.
Heerlijk gegrild naanbrood royaal besmeerd met Paturain Naturel, belegd met zoet geroosterde pompoen die licht karamelliseert in de oven. Een heerlijke combinatie van zacht, kruidig en smeuïg.
Extra benodigdheden: Staafmixer, grillpan