Granolataartje met lentefruit en Paturain Naturel
Deze taartjes met granola, Paturain Naturel en voorjaarsfruit zullen menig hart en smaakpapil veroveren tijdens het ontbijt, het dessert of een brunch.
Voorbereiding
- Laat de boter op laag vuur smelten met de honing.
- Roer er de havervlokken onder.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Schep er 1 flinke eetlepel van het mengsel van haver/honing/boter in een ronde vorm op. Maak plat met de achterkant van een lepel. Herhaal met de rest van de bereiding.
- Schuif voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. De havervlokken moeten goudkleurig zijn.
- Laat afkoelen en plaats 2 uur in de koelkast.
- Klop de Paturain Naturel met een garde onder de kwark en de suiker.
- Schil de kiwi en snij hem in kleine blokjes.
- Schil de pompelmoes, verwijder de witte vliesjes en haal de partjes uit elkaar door het mes tussen de vliesjes te steken. Snij de partjes in twee.
- Schep vlak voor het serveren de bereiding met Paturain Naturel en dan de fruitblokjes op de granola. Smakelijk!
Deze taartjes met granola, Paturain Naturel en voorjaarsfruit zullen menig hart en smaakpapil veroveren tijdens het ontbijt, het dessert of een brunch.