I Love Cheese NL

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Harde broodjes 4 st.
  • Grove mosterd 3 eetl.
  • Honing 1 eetl.
  • Gekookte beenham 8 plakken
  • Radijs (in plakjes gesneden) 1 bosje(s)
  • zoet-zure Augurken (in plakjes gesneden) 4 st.
1. Schep Bressot in een kleine kom en roer honing en mosterd er doorheen.
2. Snijd de harde broodjes horizontaal doormidden en rooster beide helften in de broodrooster.
3. Besmeer de onderzijde royaal met de mosterd-honingcrème.
4. Leg de plakken beenham op een ovenplaatje of bord en verwarm ze in de oven tot middelmatige warmte.
5. Leg de warme plakken beenham op de besmeerde onderzijde van de broodjes en garneer met dunne plakjes radijs en augurk.
6. Dek af met de bovenzijde van de broodjes.
7. Serveer het met radijsjes en augurk.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hard broodje met warme beenham en Bressot Kruiden

Voorbereiding

  1. Schep Bressot in een kleine kom en roer honing en mosterd er doorheen.
  2. Snijd de harde broodjes horizontaal doormidden en rooster beide helften in de broodrooster.
  3. Besmeer de onderzijde royaal met de mosterd-honingcrème.
  4. Leg de plakken beenham op een ovenplaatje of bord en verwarm ze in de oven tot middelmatige warmte.
  5. Leg de warme plakken beenham op de besmeerde onderzijde van de broodjes en garneer met dunne plakjes radijs en augurk.
  6. Dek af met de bovenzijde van de broodjes.
  7. Serveer het met radijsjes en augurk.