I Love Cheese NL

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen een begeleiding Economisch Ingrediënten
  • bospaddenstoelen 100 grammen
  • olijfolie 0.50 eetlepel
  • teentje knoflook (facultatief) 1
  • gehakte peterselie 1 eetlepel
  • peper
  • Voor erbij :
  • brood en/of in de schil gekookte aardappelen, sla, charcuterie, augurken, enz.
1. Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C.
2. Neem de kaas uit de doos, leg 'm in een kleine ovenschaal, snij de korst met een mes kruislings in en laat 20 min in de oven bakken.
3. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snij ze in kleine stukken. Bak ze met het geperste lookteentje in de olie in een pan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en de gehakte peterselie toe. Neem van het vuur.
4. Schep de paddenstoelen in de gesmolten kaas en serveer meteen met de gekozen bijgerechten. 
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

In de oven gebakken Crémier met bospaddenstoelen

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C.
  2. Neem de kaas uit de doos, leg 'm in een kleine ovenschaal, snij de korst met een mes kruislings in en laat 20 min in de oven bakken.
  3. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snij ze in kleine stukken. Bak ze met het geperste lookteentje in de olie in een pan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en de gehakte peterselie toe. Neem van het vuur.
  4. Schep de paddenstoelen in de gesmolten kaas en serveer meteen met de gekozen bijgerechten.