I Love Cheese NL

Krokant gevulde champignon bites

Krokant gevulde champignon bites

Krokant gevulde champignon bites een aperitief Economisch Ingrediënten
  • kleine kastanjechampignons 175 g
  • verse bieslook 0.25 bos
  • panko 50 g
  • Leuke cocktailprikkers
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verwijder de steeltjes van de champignons. Vul de holte van iedere champignon met Paturain Cuisine. Wees niet te zuinig en smeer er nog een extra toefje bovenop.
3. Besprenkel de champignons rijkelijk met panko en bak het geheel zo’n 10 minuten in de oven totdat de panko bovenop goudbruin is.
4. Maak de krokante champignon bites af met bieslook en serveer met leuke prikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Krokant gevulde champignon bites

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons. Vul de holte van iedere champignon met Paturain Cuisine. Wees niet te zuinig en smeer er nog een extra toefje bovenop.
  3. Besprenkel de champignons rijkelijk met panko en bak het geheel zo’n 10 minuten in de oven totdat de panko bovenop goudbruin is.
  4. Maak de krokante champignon bites af met bieslook en serveer met leuke prikkers.

Borrelen maar!