I Love Cheese NL

Paturain

Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden 185g

: Zie de recepten
Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden 185g Verse kaas Paturain is al 40 jaar hét bekende merk van de vertrouwde smeuïge verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden uit de Provence. Lekker voor op brood of toast. Paturain wordt ook steeds vaker gebruikt in de keuken. Om die reden heeft Paturain een speciaal product ontwikkeld welke volledig aansluit op dit gebruiksmoment: Paturain Cuisine. Paturain
[]Energie (kj) 976 Kj []Energie (kcal) 236 Kcal []Vetten (g) 22 []Waarvan verzadigde vetten (g) 14 []Koolhydraten (g) 3.8 []Waarvan suikers (g) 3.2 []Eiwitten (g) 5.7 []Zout (g) 1.2

Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden 185g

Paturain is al 40 jaar hét bekende merk van de vertrouwde smeuïge verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden uit de Provence.

Lekker voor op brood of toast. Paturain wordt ook steeds vaker gebruikt in de keuken. Om die reden heeft Paturain een speciaal product ontwikkeld welke volledig aansluit op dit gebruiksmoment: Paturain Cuisine.

Paturain Cuisine wordt gemaakt op basis van room met de intense en authentieke smaak van knoflook en fijne kruiden. Het product is door deze samenstelling uitstekend geschikt om mee te koken. De romige textuur maakt het mogelijk meerdere recepten te bereiden met slechts één kuipje. Het product is verpakt in een compact hersluitbaar kuipje.

U vindt de Paturain Cuisine in het kookzuivelschap van uw supermarkt.

Paturain. Da’s pas fijn.

Flammkuchen met Paturain Cuisine
Aardappel en zalmgratin met Paturain Cuisine
Penne met eekhoorntjesbrood en spek met Paturain Cuisine
Tortellini met walnoot paprikasaus en Paturain Cuisine

Ingrediënten

  • room (71%)
  • yoghurt van magere melk (23%)
  • melkeiwit
  • zout
  • fijne kruiden
  • knoflook(0,5%)
  • gelatine

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 976 Kj
Energie 236 Kcal
Vetten 22 g
Waarvan verzadigde vetten 14 g
Koolhydraten 3.8 g
Waarvan suikers 3.2 g
Eiwitten 5.7 g
Zout 1.2 g