I Love Cheese NL

Maki van brie Le Rustique met parmaham

Maki van brie Le Rustique met parmaham

Maki van brie Le Rustique met parmaham een aperitief Economisch Ingrediënten
  • sneetje parmaham 4
  • balsamicocrème
  • grissini 4
1. Snij de punt brie in fijne plakjes.
2. Leg een plakje op een fijn sneetje parmaham en rol op.
3. Zet 1 uur in de koelkast en snij de rol dan in stukken ter grootte van maki’s.
4. Tip : Serveer de maki’s op een beetje balsamicocrème en geef er kleine grissini bij.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Maki van brie Le Rustique met parmaham

Voorbereiding

  1. Snij de punt brie in fijne plakjes.
  2. Leg een plakje op een fijn sneetje parmaham en rol op.
  3. Zet 1 uur in de koelkast en snij de rol dan in stukken ter grootte van maki’s.
  4. Tip : Serveer de maki’s op een beetje balsamicocrème en geef er kleine grissini bij.

Makkelijk en overheerlijk. Ideaal bij een groene salade.