I Love Cheese NL

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees een aperitief Economisch Ingrediënten
  • aardappelen 4
  • Grisonvlees 12 kleine sneden
  • Peper
1. Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen. Verwarm de oven voor op th. 6 - 180 °C.
2. Snij de Chaumes in kleine, dikke plakken. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
3. Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
4. Zet ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid met peper en laat 5 minuten in de oven smelten.
5. Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade en augurken.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Voorbereiding

  1. Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen. Verwarm de oven voor op th. 6 - 180 °C.
  2. Snij de Chaumes in kleine, dikke plakken. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
  3. Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
  4. Zet ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Kruid met peper en laat 5 minuten in de oven smelten.
  5. Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade en augurken.