I Love Cheese NL

Muffins met Chavroux

Muffins met Chavroux

Muffins met Chavroux een snack Economisch Ingrediënten
  • Zout
  • Droge blonde rozijnen 40 gram
  • zachte roomboter 60 gramme(s)
  • Tendre Bûche Chavroux 150 gram
  • lichte room 15 centiliter(s)
  • ei(eren) 3 stuk(s)
  • levure chimique 0.5 stuk(s)
  • bloem 170 gram
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Zeef het bakpoeder en de bloem samen in een grote kom. Maak een kuiltje en breek daar de eieren in, meng. Voeg de extra light room toe en 40 g gesmolten lichte zachte boter.
3. Snijd de Chavroux in blokjes en meng die er ook doorheen. Voeg de rozijnen toe en kruid met peper en zout.
4. Vul de beboterde muffinvormpjes voor drie vierde met het deeg.
5. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
6. Serveer als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Muffins met Chavroux

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zeef het bakpoeder en de bloem samen in een grote kom. Maak een kuiltje en breek daar de eieren in, meng. Voeg de extra light room toe en 40 g gesmolten lichte zachte boter.
  3. Snijd de Chavroux in blokjes en meng die er ook doorheen. Voeg de rozijnen toe en kruid met peper en zout.
  4. Vul de beboterde muffinvormpjes voor drie vierde met het deeg.
  5. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
  6. Serveer als aperitiefhapje of als voorgerecht met een salade.