I Love Cheese NL

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Omelet met champignons, courgettes en Passendale een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • eieren
  • Parijse champignons g
  • courgette
  • melk 2 eetlepels
  • olijfolie 2 eetlepels
  • gehakte peterselie
  • peper en zout
1. Snij de sneden Passendale in 8.
2. Snij de champignons fijn en snij de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
4. Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 min rusten. Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Omelet met champignons, courgettes en Passendale

Voorbereiding

  1. Snij de sneden Passendale in 8.
  2. Snij de champignons fijn en snij de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
  3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
  4. Bestrooi met de stukjes Passendale, neem van het vuur en laat 1 min rusten. Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.