I Love Cheese NL

Ossenhaas met Saint Agur

Ossenhaas met Saint Agur

Ossenhaas met Saint Agur een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • olijfolie 2 eetlepels
  • bieslook 2 eetlepels
  • knoflook 2 stuk(s)
  • champignon(s) 550 gr
  • Saint Agur 125 gr
  • filet(s) mignon(s) 500 gr
1. Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de ossenhaas in 8 medaillons en bak die ongeveer 15 minuten in 1/2 eetlepel olijfolie. Draai de medaillons regelmatig om.
2. Hak intussen de champignons fijn en sauteer ze gedurende 3 minuten in de resterende olijfolie op een hoog vuur. Voeg de gepelde en gehakte knoflook en de bieslook toe. Laat nog 10 minuten bakken.
3. Doe de gebakken ossenhaas in een ovenschotel en leg op elke medaillon één achtste deel van de Saint Agur. Kruid lichtjes met peper en zet 2 à 3 minuten in de oven: de Saint Agur moet net beginnen te smelten.
4. Verdeel de gebakken champignons over de borden en leg op elk bord twee ossenhaasmedaillons met Saint Agur.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Ossenhaas met Saint Agur

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de ossenhaas in 8 medaillons en bak die ongeveer 15 minuten in 1/2 eetlepel olijfolie. Draai de medaillons regelmatig om.
  2. Hak intussen de champignons fijn en sauteer ze gedurende 3 minuten in de resterende olijfolie op een hoog vuur. Voeg de gepelde en gehakte knoflook en de bieslook toe. Laat nog 10 minuten bakken.
  3. Doe de gebakken ossenhaas in een ovenschotel en leg op elke medaillon één achtste deel van de Saint Agur. Kruid lichtjes met peper en zet 2 à 3 minuten in de oven: de Saint Agur moet net beginnen te smelten.
  4. Verdeel de gebakken champignons over de borden en leg op elk bord twee ossenhaasmedaillons met Saint Agur.