I Love Cheese NL

Paturain wraps met nootjes

Paturain wraps met nootjes

Paturain wraps met nootjes een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • zachte boter 50 g
  • hazelnoten 50 g (1 handvol)
  • grote wraps 4
1. Hak de hazelnoten fijn met een mes (gebruik geen elektrische keukenmachine want dan krijg je poeder).
2. Meng de boter en de Paturain Knoflook met Fijne Kruiden met een vork tot een mooi gebonden bereiding. Smeer dit mengsel op de wrap tot aan de rand. Strooi er de stukjes hazelnoot overheen en rol ze strak op. Verpak deze rolletjes apart in vershoudfolie en laat ze gedurende 30 minuten stevig worden in de koelkast.
3. Laat de oven verwarmen tot 180 °C. Snijd de wraps in 6 dikke plakjes. Leg ze op een ovenplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Dien ze warm op bij de borrel, of laat afkoelen voor een originele lunchbox! Je zal zeker goede punten scoren!
4. Tips 1: Als je weinig tijd hebt kan je de rolletjes onmiddellijk in plakjes snijden en in de oven plaatsen, maar het resultaat zal wat minder mooi zijn dan wanneer je ze laat stevig worden in de koelkast.
5. Tips 2: Je kan de hazelnoten vervangen door amandelen, walnoten, Cajou-noten, enz…
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Paturain wraps met nootjes

Voorbereiding

  1. Hak de hazelnoten fijn met een mes (gebruik geen elektrische keukenmachine want dan krijg je poeder).
  2. Meng de boter en de Paturain Knoflook met Fijne Kruiden met een vork tot een mooi gebonden bereiding. Smeer dit mengsel op de wrap tot aan de rand. Strooi er de stukjes hazelnoot overheen en rol ze strak op. Verpak deze rolletjes apart in vershoudfolie en laat ze gedurende 30 minuten stevig worden in de koelkast.
  3. Laat de oven verwarmen tot 180 °C. Snijd de wraps in 6 dikke plakjes. Leg ze op een ovenplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Dien ze warm op bij de borrel, of laat afkoelen voor een originele lunchbox! Je zal zeker goede punten scoren!
  4. Tips 1: Als je weinig tijd hebt kan je de rolletjes onmiddellijk in plakjes snijden en in de oven plaatsen, maar het resultaat zal wat minder mooi zijn dan wanneer je ze laat stevig worden in de koelkast.
  5. Tips 2: Je kan de hazelnoten vervangen door amandelen, walnoten, Cajou-noten, enz…