I Love Cheese NL

Pizza op basis van focacciabrood met Bressot Kruiden

Pizza op basis van focacciabrood met Bressot Kruiden

Pizza op basis van focacciabrood met Bressot Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
1. Maak de ui schoon en snijd in ringen.
2. Was de tomaatjes, verwijder de kroontjes en snijd doormidden.
3. Snijd het focacciabrood horizontaal doormidden met behulp van een broodmes.
4. Bestrijk beide helften royaal met Bressot.
5. Werk af met de uienringen, gesneden tomaatjes, salami en als laatste geraspte kaas.
6. Heb je nog Bressot over? Dan kun je daar de bovenzijde nog mee afwerken.
7. Bak 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
8. Werk na het bakken pas af met verse basilicum.
9. Serveer op een snijplank en snijd aan tafel in stukken.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pizza op basis van focacciabrood met Bressot Kruiden

Voorbereiding

  1. Maak de ui schoon en snijd in ringen.
  2. Was de tomaatjes, verwijder de kroontjes en snijd doormidden.
  3. Snijd het focacciabrood horizontaal doormidden met behulp van een broodmes.
  4. Bestrijk beide helften royaal met Bressot.
  5. Werk af met de uienringen, gesneden tomaatjes, salami en als laatste geraspte kaas.
  6. Heb je nog Bressot over? Dan kun je daar de bovenzijde nog mee afwerken.
  7. Bak 10 minuten af in de voorverwarmde oven.
  8. Werk na het bakken pas af met verse basilicum.
  9. Serveer op een snijplank en snijd aan tafel in stukken.