I Love Cheese NL

Smeuïge erwtenrisotto met krokante citroenkip en Bressot Kruiden

Smeuïge erwtenrisotto met krokante citroenkip en Bressot Kruiden

Smeuïge erwtenrisotto met krokante citroenkip en Bressot Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Risottorijst 250 gr.
  • Olijfolie 6 eetl.
  • Roomboter 2 eetl.
  • Ui 1 st.
  • Kippenbouillon 5 dl.
  • Witte wijn 2 dl.
  • Doperwtjes extra fijn (diepvries) 250 gr.
  • Citroenen 2 st.
  • Kippendijtjes met vel 4 st.
  • Kipdrumsticks 4 st.
  • Peper en zout
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Smeuïge erwtenrisotto met krokante citroenkip en Bressot Kruiden