I Love Cheese NL

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Fonduekaas (per persoon) 100 gr.
  • Wijn 1 dl.
  • Mogelijke garnituren: krieltjes met schil, cherrytomaatjes, champignons, nachochips, stokbrood en notenbrood
1. Verwarm de witte wijn in een kookpan en los er Bressot in op.
2. Verwarm maar laat niet koken.
3. Giet de mix van witte wijn en Bressot bij de kaasfondue in de fonduepan en houdt warm met een waxinelichtje.
4. Serveer alle garnituren in kleine schaaltjes.
5. Iedereen prikt zelf zijn favoriete ingrediënt en doopt die in de fondue.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Snelle kaasfondue met stokbrood en Bressot Kruiden

Voorbereiding

  1. Verwarm de witte wijn in een kookpan en los er Bressot in op.
  2. Verwarm maar laat niet koken.
  3. Giet de mix van witte wijn en Bressot bij de kaasfondue in de fonduepan en houdt warm met een waxinelichtje.
  4. Serveer alle garnituren in kleine schaaltjes.
  5. Iedereen prikt zelf zijn favoriete ingrediënt en doopt die in de fondue.