I Love Cheese NL

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood een picknick Economisch Ingrediënten
  • zuurdesembrood 4 sneden
  • fijn gesneden roastbeef 4 sneden
  • augurken 8
  • Gentse mosterd 1 eetlepel
  • Piment d’Espelette
  • Zwarte peper
  • Boter met Guérande-zout
1. Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef. Kruid met het Piment d’Espelette en de zwarte peper.
2. Plaats 1 sneetje kaas op elke snede brood.
3. Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes).
4. Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.
5. Tip: voor de lekkerbekken: smeer het brood eerst in met boter met Guérande-zout. De korst van de Passendale-kaas mag worden opgegeten, hierin zit de meeste smaak.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Voorbereiding

  1. Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef. Kruid met het Piment d’Espelette en de zwarte peper.
  2. Plaats 1 sneetje kaas op elke snede brood.
  3. Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes).
  4. Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.
  5. Tip: voor de lekkerbekken: smeer het brood eerst in met boter met Guérande-zout. De korst van de Passendale-kaas mag worden opgegeten, hierin zit de meeste smaak.

Recepten van Eric Boschman