I Love Cheese NL

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • spinazie 100 gram
  • geconfijte tomaten 1 potje(s)
  • rode wijnazijn 1 eetlepel(s)
  • olijfolie 3 eetlepel(s)
  • sjalot(ten) 1 stuk(s)
  • Passendale Classic 4 plakje(s)
  • knoflook 2 teentje(s)
  • mayonaise 150 gram
  • peper
  • zout
1. Voor de tomatencompote: snijd de geconfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie. Breng op smaak met rode wijnazijn, peper en zout.
2. Voor de knoflookmayonaise: breng de teentjes knoflook aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog twee keer, dus drie keer in totaal. Mix de teentjes door de mayonaise.
3. Beleg een sneetje roggebrood met Passendale kaas, enkele blaadjes spinazie, een lepel tomatencompote en werk af met de knoflookmayonaise.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roggebrood met Passendale, tomatencompote en knoflookmayonaise

Voorbereiding

  1. Voor de tomatencompote: snijd de geconfijte tomaten in stukjes en meng ze met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie. Breng op smaak met rode wijnazijn, peper en zout.
  2. Voor de knoflookmayonaise: breng de teentjes knoflook aan de kook en verfris ze meteen met koud water. Herhaal dit nog twee keer, dus drie keer in totaal. Mix de teentjes door de mayonaise.
  3. Beleg een sneetje roggebrood met Passendale kaas, enkele blaadjes spinazie, een lepel tomatencompote en werk af met de knoflookmayonaise.