I Love Cheese NL

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Parmaham 8 sneetjes
  • Pijnboompitten 80 g
1. Schik de sneetjes parmaham zodat ze elkaar lichtjes overlappen.
2. Spreid 400g Paturain Knoflook en Fijne Kruiden erover uit, en maak vervolgens stevig aangedrukte rollen.
3. Rooster de pijnboompitten gedurende 3 minuten in een pan.
4. Laat ze afkoelen en mix ze.
5. Smeer de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden over de rol, rol deze door het pijnboompitpoeder en snij de rol in schijfjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Rolletjes van parmaham en Paturain, met korstje van pijnboompitten

Voorbereiding

  1. Schik de sneetjes parmaham zodat ze elkaar lichtjes overlappen.
  2. Spreid 400g Paturain Knoflook en Fijne Kruiden erover uit, en maak vervolgens stevig aangedrukte rollen.
  3. Rooster de pijnboompitten gedurende 3 minuten in een pan.
  4. Laat ze afkoelen en mix ze.
  5. Smeer de rest van de Paturain Knoflook en Fijne Kruiden over de rol, rol deze door het pijnboompitpoeder en snij de rol in schijfjes.