I Love Cheese NL

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • verse room 10 centilitre
  • zout
  • peper
  • uien 0.25 stuk(s)
  • boter 15 gram
  • salie 1 snufje(s)
1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe (met korst) en laat dit smelten op een zacht vuur.
3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Saus van Camembert Le Rustique

Voorbereiding

  1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
  2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe (met korst) en laat dit smelten op een zacht vuur.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
  4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.