Stokbroodjes met ham en Bressot Smakelijk Eten natuur
Voorbereiding
- Halveer de paprika's, verwijder de pitjes en snijd ze in reepjes. Laat de paprika's 3 à 4 minuten garen in kokend water en giet ze dan af.
- Snijd het stokbrood in 8 dikke sneden en rooster die lichtjes (in de oven of de broodrooster). Laat de geroosterde sneetjes afkoelen en bestrijk ze daarna met Bressot Smakelijk Eten natuur. Leg de paprikareepjes erbovenop.
- Snijd de tomaten in vier, verwijder de pitten en snijd ze in dikke blokjes. Verdeel de tomatenblokjes over de boterhammen. Snijd de ham (rauwe ham/serrano ham naar eigen keus) in reepjes en leg die ook op de boterhammen. Bestrooi naar wens met paprikapoeder.
- Was en droog de ijsbergsla en doe de bladeren in een slakom. Meng de yoghurt, de sherryazijn en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette. Serveer de boterhammen met de salade.